Únor 2009



Orange Dream (Oranžový sen)

27. února 2009 v 12:44 | Andy |  Texty
Bohužel jsem nenašla oficial video, tak tu dávám tohle:

perex



Co to má na triku??

24. února 2009 v 14:55 | Andy |  Komixy
Všimněte si, co má Takuya nakreslené na třičku, protože mě to připadá jako kdyby tam byl Yuuki po smrti. Asi je to Takuyův sen, přiznejme si, že Yuuki opravdu vypadá jako retard co utekl z polepšovny, který vykradl šatník svojí babičky z Ruska.

Diskuse 1

24. února 2009 v 14:32 | Andy |  Soutěže & Ankety
Ahoj, mám pro vás pár otázek, ohledně věcí, které mi nejsou jasné nebo bych jen chtěla znát váš názor. Bermě to jako diskusi :)

1. Proč Bou odešel z kapely? Kvůli škole? Slyšela jsem i názor, že k nim byl neupřímný a že už se tam necítil šťastný...?
2. Máte rádi Yuukiho? Myslíte si, že ho vybrali z nouze, nebo chtěli jen přibrat klávesy?
3. Co si myslíte o tom, že chce Kanon spolupracovat s Tokio Hotel?

Moje odpovědi (Andy):
1. Tak to se mi dosud nepodařilo zjistit. Ale mrzí mě to.. Ale že by k nim byl neupřímný??
2. Ne, nemám ho ráda. Podle mě je falešný.. A na kolik procent je to Japonec?? Půlka lidí tvrdí, že je, půlka zas že není. Podle mě tam ale jako náhražka není, to spíš Takuya.
3. Já Tokio Hotel nesnáším, takže doufám, že k tomu nedojde, ale kdyby měli společné turné a stavili by se třeba v Česku nebo na Slovensku, určitě by mi rázem Billův přihřátej hlas nevadil xD

Odpovědi Teri-san xD
1.Mno nedivila bych se kdybyl nebyl šťastný.Vždyť z něj furt dělali holku T_T
2.Těžko říct,ale mylím,že je dost japonců,kteří umí hrát na klávesy...p.s:Nemám ho ráda xD
3co si o tom myslím....Že Kanonovi přeskočilo xD

Společně - s Bouem

23. února 2009 v 15:47 | Andy |  Obrázky
perex

Nové SBénko

23. února 2009 v 7:19 | Teri-san |  Blog and Us

Tak jo je tu zase nové SB.Tentokrát je to Tereya-san.Mámoc pěkný blog o různých hud.skupinách tak se tam určitě jukněte ^_^->ZDE

Diplomek pro ni :
A diplomek pro nás:































Arigatooo me se líbí tak snad se bude líbit i tobě ^_^

Kompletní diskografie

22. února 2009 v 18:28
Album

2009(zatím nevyšlo) asi bude
2009
(zatím nevyšlo) asi bude
2009
(zatím nevyšlo) asi bude
2008Koakuma Usagi no Koibumi to Machine Gun
2008Gokutama Rock Cafe
2008NYAPPY GO AROUND 4EVER
2008Ko Akuma Usagi no Koibumi to Machine Gun
2007
Hibiya On The o New Sekai
2006
Magnya carta
2005
Shelly Tic CAFE
2005Amedama rock
2005Shikisai Moment
Singl

2008Cherry Saku Yuki!!
2008SUMMER DIVE~kan toru PEACH BEACH
2007
Kakusei heroism ~THE HERO WITHOUT A 'NAME'~
2007
Ryuusei-rocket
2006
10´s Collection March
2006Bonds ~Kizuna~
2006Snow Scene
2006Smile ichiban ii ♀ onna
2005
Tekesuta kousen
2005Karakuri hitei
2005Merrymaking
2005Escapism
2004
Touhikairo
2004Candy Holic
2004Komou Cosmos
2004Square root of 69
2003
KYANDEE HORIKKU
Demo

2003UZUMAKI senshokutai Hatsukoi
2003UZUMAKI senshokutai Demo
2003OPU-NGU


「Hibiya On★The★O New Sekai」

22. února 2009 v 18:26 | Teri-san |  Alba

「Hibiya On★The★O New Sekai」
CD1
1. Hibiya On za go New Sekai
2. Smile Ichiban ii Onna
3. Touhi Kairo
4. Super Rabbit
5. Tekesuta Kousen
6. Ese Uranai
7. Koukai ~Koukai~
8. Nanairo Crayon de Egaku Hikari
9. Kanon Bou Teruki no Etcetera
10. NYAPPY in the world 2
11. Pipo Papo Telepathy
12. Duck no Magical Adventure
13. Maple Gunman
14. Puxxxn Purin
15. Snow Scene
16. Lock On za go New Seka
CD2
1. Hatsukoi
2. Ame no Hankagai
3. 3P
4. Meguri Aeta Kisek
5. MC
6. BondS ~Kizuna~
Download Here

SUMMER DIVE ~kan toro PEACH BEACH~

22. února 2009 v 18:24 | Teri-san |  Mp3

SUMMER DIVE ~kan toro PEACH BEACH~
1. SUMMER DIVE ~kan toro PEACH BEACH~
Download Here

Cherry Saku Yuki!!

22. února 2009 v 18:23 Mp3

Cherry Saku Yuki!!
1. Cherry Saku Yuki!
2. ONE WAY LOVE
3. Cherry Saku Yuki! -Instrumental-
4. ONE WAY LOVE -Instrumental-
Download Here

NYAPPY GO AROUND FEVER

22. února 2009 v 18:17 | Teri-san |  Alba

NYAPPY GO AROUND FEVER
1. Intro
2. Ryuusei Rocket
3. Ippatsu Gyakuten Renai Game
4. Kakusei Heroism ~THE HERO WITHOUT A 'NAME'~
5. Respect Mommy ~Hito no yaku Tatereba ii Jibun no tokui na koto de~
6. Tekesuta Kousen
7. Koi no Dependence
8. Orange Dream
9. NYAPPY in the world 2
10. Lock On The New Sekai
11. Omocha
12. Snow Scene
13. Cherry Saku Yuuki!!
14. Maple Gunman
15. BondS ~Kizuna~
16. Smile Ichiban Ii Onna
Download here

Koakuma USAGI no koibumi to machine gun

22. února 2009 v 18:09 | Teri-san |  Alba

Koakuma USAGI no koibumi to machine gun
1. My Leaps for "C"
2. Kawayu's Rock
3. Zetsubou
4. Nyappy in the world 4 -Hannya Kakyou no Theme

Shelly Tic CAFE

22. února 2009 v 18:03 | Teri-san |  Alba

Shelly Tic CAFE

1. Yokoso- -Shelly Tic Cafe-
2. Yokoso- -Shelly Ver.-
3. Yokoso- -An Cafe Ver.-
4. Odoru Meruhen Tokei -Shelly Ver.-
5. Kiss -An Cafe Ver.-
6. Yokoso- -Karaoke Ver.-

Gokutama Rock Cafe

22. února 2009 v 18:02 | Teri-san |  Alba
Gokutama Rock Cafe
1.Ryusei Rocket
2.S*B*Y
3.Cherry Saku Yuuki
4.Nyappy in the World 3
5.Baby King
6.Daybreak
7.Pierced
8.Koritsu Hospital
9.Kakusei Heroism
10.Aijo Cycling
11.Orange Dream
Bonustracks :
12.Respet Mommy
13.Koi No Dependence
14.One Way Love

UZUMAKI senshokutai Demo

22. února 2009 v 17:45 | Teri-san |  Mp3
UZUMAKI senshokutai Demo
0. Opening
1. UZUMAKI senshokuti Hatsukoi
2. HATSUKOI
Download Here

UZUMAKI senshokuti Hatsukoi

22. února 2009 v 17:45 | Teri-san |  Mp3
UZUMAKI senshokuti Hatsukoi
1.UZUMAKI senshokuti Hatsukoi
2. HATSUKOI
Download Here


Touhikairo

22. února 2009 v 17:44 Mp3
Touhikairo
1.Touhikairo
Download Here